Какво е положението през почивните дни

Posted on June 24, 2013


В светлината на доказателствата получени предизвикателно, което може и неправомерно, мене не ми се струва, че процесуалният процес е невъзможен. . . на база конкретиката на заявлението. . . на прокуратурата. . . за СРС използвани в контекста на аз като вътрешен министър, поради което отпада всякаква неправомерност в почивните дни и това опосредства че аз няма да се откажа от депутатският си имунитет.

Дори в днешния ден имаме също напредък в две обаждания, които започнаха във вчерашния ден.

В момента има определен бум на тези телефонни обаждания. Ние като система през годината трябва да предприемем действия за абсолютно всички действия, които се предприемат в такава ситуация.

която предприема действия за абсолютно всички действия, които се предприемат в такива ситуации, които налагат предприемане на действия.

или хиляди други подобни, започвам да се срамувам, че съм българин.
Иначе съм, съгласен с повечето от написаното, Ако Орешарски падне сега, голяма част от упреците за тежката зима която предстои по отношение на сметките за ток, ще се пренасочат с/у протестиращите и това напълно ще блокира възможностите за реформи. Хората пак ще си гласуват за старите мутри. Сега доста видни общественици се гласят за сядане на нова кръгла маса през празниците и почивните дни, даже харта са написали. Прочетох я внимателно и открих в нея само верни констатации и никакви предложения за промянапрез изминалите почивни дни а вече е понеделник. В общи линии предложенията им се свеждат до анализиране на ситуацията и обмисляне. Нищо конкретно и конструктивно. Всред имената на подписалите хартата има доста хора които харесвам и им вярвам, но са се намъкнали и разни измекяри дето хич не ща и да ги чувам. Примери за последния вид са Красимир Кънев, Йонко Грозев, Еми Барух, Маргарита Илиева или адвокатката на мафията Даниела Доковска. След като прочетох за последното име направо се зачудих що не са извикали и Делян Пеевски?!?
Все пак не искам да ставам лош пророк там има и честни хора, дано да се справят, но ако има залагане, че пак всичко ще забият или ще ни оправят положението, ще заложа на първото без много да му мисля. Това обаче си е само мое мнение и няма да е правилно някой да се подвежда по него.
В статията се казва също, че сме бедни понеже правосъдието ни не работи. Абсолютно вярно. Всъщност то си работи, но не и за политиците и мутрите в тяхната отпуска или почивка. Бойко обеща да накаже крадците от троегъзата ламя, но нищо не направи. Надявам се сега него да осъдят, а ако зависеше от мен бих го съдил и за държавна измяна, понеже никого не наказа. Уверен съм, че и историята с”трактора”си беше тяхна си вътрешна мутренска борба.
Орешарски е добър експерт и не ми прилича на човек който би заложил на куц кон, но нищо не може да свърши без парламента. Опекунството на БСП и ДПС е неизбежно. Не се плаша толкова от БСП защото там вече Руменовците и Първанов са много отслабени, а точно те са най-силната връзка с олигархията(Р. Овч. например сам е голям енергиен олигарх). Като много по-застрашително виждам опекунството на ДПС, но просто не знам как може да бъде ограничено. Дано това изтегляне на държавните пари от КТБ да е стъпка в тази посока, защото Пеевски е креатура на ДПС, а влиянието им със сигурност ще поотслабне без тези пари.

Още за почивните дни през годината: http://horses-bg.net/

Advertisements
Posted in: новини