на Хотел с моето Куче

Posted on September 2, 2012


Едно време доста младата поетеса Петя Дубарова е била казала “Любима ваканция, очаквам те те, имам те”! Така и аз искам почивка. Не искам да кажа просто за ваканция, 5-6 дни, с голама трудност взети от работния живот, в който безжалостно се впиват SMS-ите и мобилната поща, с очакването да откраднат доста повече от хубавото време за отдих.

Жадувам за хубава отпуска – дълга, комфортна, краят й не се вижда. Както е било в детските години. За неосъзнатото ми съзнание, в края на пролетта, началото на есента, оставаше някъде в необятното бъдеще. Полагат се грижи и за домашните домашни животни. Ако имате куче, хамстер или пък друг вид домашно животно, не се косете за него.

Питомният ви любимец ще бъде както трябва подслонен. Без безпокойство бихте могли да доведете кучето със себе си, независимо от породата му дали то е пекинез, дакел или в случай че е по-голямо като Хъски, алабай или Кавказка овчарка. В случаите, когато имате работа и нямате на разположение свободно време да полагате грижи за домашния любимец, е направен и къща за домашни животни. Тук на кучетата се гледа с значително доверие – малко кучета вид Кавказка овчарка, също така помагат на охраната да ви пази от зложелатели.

Страхотно е да бъдеш на почивка със своето куче или кон. Когато прочетете тази статия, сигурно ще си кажете: “Много добре са някои хора. Могат да заделят пари за това.” Пропуснах да кажа че: услугата е съвсем на достъпна цена. Направо символична или, откровено казано, нашата ваканция ни коства съвсем без пари, както и всеки блян. Ето за точно такава отпуска си мечтая аз. Да бъде дълга, тиха и запълнена с изключително интересни неща.

Advertisements