Безплатни уроци по кънтри и модерни танци

Posted on July 11, 2012


Tози път ви предлагаме да дойдете да потанцувате малко модерни танци и КЪНТРИ танци с нас. СПОКОЙНО и ние си нямаме и представа от дори една стъпка. Затова сме повикали на помощ професионалист танцьор в тази област. Казва се Брус и обеща да ни покаже основите стъпки в урок по танци, така че да можем да се забавляваме с тях.

Решихме че ще е яко това да се случи, не в някоя зала, ами на въздух. Затова сборното място за уроците по танци е пред лятната сцена на Борисовата градина. Отново ще се постараем да опънем тобаланското лого някъде там, за да знаят всички къде да се струпват!

Събитието е отворено и може да се включи в него който си пожелае! Ако смятате че ще е им е интересно поканете и приятели да потанцуваме модерен танц. (ние сме сигурни че ще е!)

Ам… да и малко инфо за Брус:

Bruce Whitfield е обучавал хиляди хора в различни танцови стила, като “West Coast swing”, “Тwo step”, “Line dancing” и други американски фолклорни танци. Роден е в Лос Анджелис, където повече от 15 години преподава в един от най-популярните вечерни клубуве “In Cahoots”.

Advertisements