Състезание по танци на Дисни

Posted on January 12, 2012


Проектът обедини усилия с Орлин Павлов и Яна Акимова за своето състезание по танци. Нашите денс звезди се включиха, за да окуражат децата от цяла България да участват и да се забавляват.

Състезанието е изцяло базирано на нашумелия комедиен сериал “Раздвижи се!”. Конкурсът стартира на 2 декември на официалния сайт: http://www.disney.bg/dance-dance.

Всички деца между 8 и 14 години ще могат да свалят уроци с денс стъпки и музика от любимия си сериал до 9 януари 2012.

Disney Channel кани всички зрители да измислят свой уникален танц вкъщи, сами или с приятели, да запишат 30-секундно видео и след това да го качат на микросайта на състезанието. След изтичане на крайния срок, независимо жури ще избере 10-е финалиста, които се отличават с креативност,оригиналност и стил, демонстрирали са усилия и ентусиазъм. Между 24 януари и 5 февруари 2012 всички посетители на сайта ще могат да гласуват за любимото си изпълнение.
Победителят ще получи незабравимо пътуване до Лондон за уроци по танци в световноизвестното студио “Ананас“. Разноските по пътуването се поемат изцяло от Disney Channel.

сн.: Bulphoto

Посланикът на “Раздвижи се! Денс, днес” Орлин Павлов сподели: “Аз съм много развълнуван да бъда част от най-новото състезание на Disney Channel, това е чудесна възможност за децата да се забавляват и в същото време да покажат и развият таланта си, което е нещо много ценно”.

Състезанието ще завърши на 25 февруари, когато на премиерата на втория сезон на “Раздвижи се!” ще бъде официално обявен и победителят.

Новите серии на нашумелия сериал ще зарадват малките фенове с много нови приключения, музика и танци с любимите им Сиси и Роки.

По време на състезанието Disney Channel дава възможност на всички фенове на “Раздвижи се!” да упражнят движенията си с професионални танцьор и на съпътстващите инициативи, които организира заедно с blizoo. Екипът ще очаква феновете на:

17 декември от 11.00 ч. в The Mall, София
17 декември от 11. 00ч. в мол Русе, Русе
18 декември от 11.00 ч. в мол Пловдив
Официалното закриване с ексклузивното участие на Орлин Павлов и Яна Акимова ще е в мол Сердика център, София, на 7 януари.

Освен много танци и музика, Disney Channel и blizoo са осигурили много награди и весели моменти за всички.

Източник: mysound.bg

Advertisements
Posted in: танци