Танци и по точно спортни танци

Posted on January 6, 2012


Уроците по танци и по точно спортни танци, но не и в модерните танци и модерен балет са разделени по възраст и уменията на танцьорите. Най-ниския клас на танца е D, C, B, A и M, който е най-високият, “международен” клас. Възрастите са разделена на: деца, I, II деца, по-младите юноши, младежи, възрастни хора, младежи и аматьори над 18 години. Има и състезателен клас “senyori”, които са повече от 35 годишни. Една танцова двойка в модерни танци се състои от дами и господа за да има конкуренция. В зависимост от това къде се класират, и броя на спортистите, които участват печелят точки въз основа на който отива към горния клас. За състезанието в един клас изисква най – малко 3 двойки на състезанието, и вземане на точката, в която се нуждаят от три двойки, в които двойка, която спечели първо място набира 2 точки.
Регионална открити турнири и двойки, само се конкурират в своите възрастови групи и танцови класове в уроци по танци в школа по танци.
Този танц е известен със своята бляскава и бляскави за очите си дрехи. Когато участва в събитията там са ограничени. При дамите клас 9D, 11D, 11C клас е разрешено рокля, с дължина до коляното, завършвайки с една рокля, която се играе в стандартни, латино танци, модерен балет. В мъжкия клас D трябва да се промени съответно ризи в стандартни и латино танци, която позволява на черен връзки и жилетки лък. В по-старите възрастови групи са позволени всякакъв вид украси – пайети, камъни и др. Кавалерите трябва да са в черни или тъмно синьо палто с всички стандартни аксесоари за танци и дамите – в дълга рокля топка, украсени с вкус на собственика. За да покаже огнени ритми на латино танци партньор е рокля с камъни и / или ресни, и партньори – атрактивна риза.

Обувките на танцьорите са различни за всяка от двете категории. Височина съответства на сегашната категория на танц, но с разликата във височината между дами и господа в тяхната възрастова група и индивидуалните им предпочитания. Стандартните танци са обикновено течения и двамата партньори са малко по-ниски. Стандартът на танц е обикновено танцува с черен фрак и лачени обувки, както и в Латинска Америка – с черна кожа или велур.

Advertisements