Американската фондация Куотър Хорс приема номинации за хуманитарната награда Мърл Ууд

Posted on February 11, 2011

0


Американската фондация Куотър Хорс приема номинации за хуманитарната награда Мърл Ууд

 

Наградата се присъжда на лицата, които са подпомогнали младежта чрез участие с коне Куотър
Дойде времето да номинираме лицата, които са оказали подкрепа на  нашите младежи за хуманитарната награда Мърл Ууд. След година отсъствие с цел подобряване на наградата, Американската фондация Куотър Хорс търси лица, които илюстрират модел на заслужено благодеяние и  щедрост в предоставянето на възможности за младите хора и въвличането им  към Американския Куотър. Заявленията за издигане на кандидатурите се подават до 1 –ви май 2011

Хуманитарната награда Мърл Ууд ще бъде връчена на лицата, чиито изтъкната доброволческа служба е белязана от действия, предоставили възможности и дейности в полза  на младежта свързана с Американския Куотър. Ще бъде разглеждано множество от услуги и няма ограничения относно типа действие.

 

Номинациите трябва да отличават кандидатите, чрез безвъзмездни хуманитарни начинания.  Наградата не  е предназначена за лицата, които са подкрепили младежките дейности основно чрез финансов принос. Наградата не може да бъде връчена на предишни получатели и дебютанти в Зала на Славата. Награди и постижения постигнати, чрез шоу или състезание не са фактор в процеса на подбор.

 

За да номинирате някой за наградата, моля посетете страницата на хуманитарната награда Мърл Ууд, където ще получите повече информация и ще можете да  изтеглите заявлението .

Наградата ще бъде връчена по време  на годишното събрание и банкет в Зала на славата на Американската фондация Куотър Хорс. Поради  последни промени в  програмата, получателят ще бъде възнаграден по време на Събранието.

 

Advertisements
Posted in: новини